Despre Noi

Dragi vizitatori,

Numele meu este Monica Salcudean si doresc sa va invit in lumea mea, lumea Monesse.

Mi-am inceput cariera in design vestimentar la finalul anului 2010, dar am studiat mult pe cont propriu acest domeniu, in cei saptesprezece ani in care am trait in Viena. Aveam inca de atunci o colectie impresionanta de reviste de moda, cursuri de design vestimentar si cunosteam fiecare boutique din Orasul Muzicii, cum este numita frumoasa Viena.

In prezent, sunt mandra sa afirm ca am realizat tinute de ocazie apreciate de clientele mele, atat datorita modelelor cat si a modului de realizare a acestora, a materialelor fine, pretioase pe care le-am utilizat. Am armonizat indrazneala dantelei ,eleganta organzei si matasurile cu elemente boeme si accesorii extravagante. Pot sa afirm ca acel element care transforma o tinuta intr-o creatie spectaculoasa este atentia deosebita acordata detaliului.

Pe parcursul celor 3 ani am imbracat personalitati din lumea clujeana si bucuresteana, mi-am prezentat colectiile de gala in cadrul unor evenimente importante in Cluj-Napoca, Bucuresti si Timisoara ; brand-ul pe care l-am creat, Monesse by Monica Salcudean, s-a aflat langa nume cunoscute in domeniul modei in cadrul Galeriei Designerilor Romani din Bucuresti; am deschis 3 boutique-uri, in Cluj-Napoca , Baia Mare si Timisoara ; recent am deschis o linie de distributie a creatiilor mele in toata tara si am realizat linia Monesse Business . Cel mai important lucru insa, este faptul ca femeile din Romania imi apreciaza tot mai mult munca, va multumesc ca ati facut visul meu posibil!

Mi-am dorit intotdeauna ca viziunea mea asupra modei sa aiba un impact semnificativ asupra modului in care se imbraca doamnele la diversele evenimente din viata lor. Sa te imbraci sofisticat este ceea ce face diferenta intre rutina zilnica si o ocazie speciala iar orice motiv pentru a te imbraca astfel este rezonabil, fie ca este vorba de o nunta, aniversare, bal, cocktail, vernisaj sau o seara la teatru.

Nu uitati: Veti fi frumoase daca va simtiti frumoase!