Expedieri și returnări

Expedierea pachetului dumneavoastră

Livrarea se face prin curier rapid. Coletul ajunge direct la adresa dumneavoastră în 2 - 10 zile lucrătoare.

Livrarea internationala (Europa, America de Nord și Sud, Australia, Asia, Africa) se face prin Posta Română (5 - 20 zile) sau DHL (2 - 10 zile). Costul transportului international diferă în funcție de curierul ales.

Dacă pachetul nu poate fi livrat (destinatarul nu răspunde, adresa specificată de dumneavoastră este greșită etc), veți fi contactat telefonic de către curier. Dacă nu se poate lua legătura cu destinatarul, coletele rămân la curierul zonal 3 zile, după care revin la Expeditor.

Nu suntem raspunzători pentru expedieri întârziate, pierderea, distrugerea, deteriorarea, nelivrarea sau livrarea greșită a unei expedieri sau a unei părți din aceasta în cazul în care sunt generate de urmatoarele situații / circumstanțe independente de voința noastră, dar nelimitându-se la acestea:

blocaje rutiere (căderi de copaci, stânci, coliziuni în lanț), surpări de teren în apropierea șoselei, căderi de poduri, astupări de tunele montane, deraierea trenurilor în apropierea șoselei, blocări naturale, greve neautorizate, revolte spontane regionale, condiții meteorologice nefavorabile, cauze naturale precum seisme, cataclisme, furtuni devastatoare, tornade, incendii naturale, inundații, deversări de fluvii, părăsiri de albii etc., cauze umane: stare de război, stare de asediu, etatizare forțată, revoluții, revolte populare etc., nerespectarea comenzilor de către furnizori și terți.

Pentru mai multe informații, nu ezitati să ne contactati la adresa de email contact@monesse.com